Wat doen wij

Stucwerk
Als met pleisterwerk profielen, sierlijsten, rozetten e.d. worden aangebracht, spreekt men van stuk, stucwerk of sierpleister. De meest bekende sierpleister is spachtelputz. Andere sierpleisters zijn rustiekputz en granol. Het is gespecialiseerd werk waar een vakbekwame stukadoor voor nodig is. Wilt u professioneel stucwerk voor uw huis of bedrijf? Neemt u dan contact op met ons stucadoorsbedrijf in Hoevelaken.

Glad Pleisterwerk
Voor zowel wanden en plafonds, om een strak,vlak en glad geheel te krijgen zal er geconcentreerd en vakkundig gewerkt moeten worden. Om het totaal af te werken, kunnen wij het pleisterwerk ook nog voorzien van een sauslaag, tevens ook in de gewenste kleur.

Sierpleisterwerken
Sierpleisterwerken zijn er in talloze varianten. Sierpleister staat voor diverse vormen van wand- en plafonafwerking. De variaties ervan zijn onder andere spachtelputz, schorseffect, kwartscoat en boerenpleisterwerk. Bij stucadoorsbedrijf Gouw is dit allemaal mogelijk in verscheidene kleuren en uitvoeringen. Bij ons stukadoorsbedrijf te hoevelaken kunt u terecht voor praktisch alle soorten sierpleisters. Wilt u meer informatie over de verschillende vormen ervan? Neemt u dan contact met ons op.

Rapen
Het uitrapen van de toilet en badkamerwanden , om een net stukje tegelwerk in de badkamer / toilet te verkrijgen, zal eerst de stukadoor de wanden te lood en vooral haaks (90 graden) moeten uitrapen.

Schuurwerk
Aangezien wij een traditioneel stukadoorsbedrijf zijn kunnen wij uw plafonds voorzien van een mooi stukje schuurwerk met fraaie schaduweffecten.

Lijstwerk
Deze kunnen wij op uw verzoek zelf maken, ook nieuwe mallen maken hoort daarbij. Platte plinten aan plafonds en wanden, cirkels aan plafonds met evt. perk- en kooflijsten. Zelfs het terugbrengen of restaureren van oude plafonds is onze specialiteit.

Buitengevels
Buiten gevels worden in cementgebonden mortels gesmeerd als men spreekt over steen achtinge ondergronden. De buitengevels of andere buitenwerkzaamheden worden in 2 lagen aan gebracht, dus een basislaag en een afwerk laag daarbij wordt ook als het nodig is rvs hoekprofielen stucstopprofielen gebruikt.